İçeriğe geç

Kalın Belli Kadınlar Nasıl Abiye Giymeli

Kilolu insanlar nasıl abiye tercih etmeli?

Kilolu kadınların abiye elbise seçerken dikkat etmesi gereken 8 altın kural! Vücut şeklinize uygun bir abiye elbise modeli seçin. … Bel kıvrımınızı vurgulayın. … Küçük desenlerden uzak durun. … İç çamaşırı giyerken dikkatli olun. … Ayarlanabilir modelleri tercih edin. … Yakaya uygun seçimi yapın. … Dikey desenler kullanın.Daha fazla makale…•14 Aralık 2022

Hangi abiye elbise zayıf gösterir?

Özellikle düğmeli, kemerli ve fermuarlı gece elbisesi modelleri, kalça ve karın gibi fazlalıklarınızı gizlediği için sizi daha zayıf gösterir. Elbise iki parçadan oluştuğu için daha büyük de görünür. Bu sizi hem uzun hem de zayıf gösterir.

Göbeği olan bayanlar nasıl abiye giymeli?

Göbekli kadınlar abiye elbiselerinde siyah elbiseleri tercih edebilirler. Üstelik bu elbiseyi seçerken başka bir ürün kullanmalarına gerek yoktur. Gipür abiye elbiselerde göbek bölgesine özel bir gipür danteli uygulanması göbeği küçültmek için yeterlidir.

Kolları kalın olanlar nasıl abiye giymeli?

Kalın kollarınız varsa kollarınızı ustaca kamufle eden modellere odaklanmalısınız. Uzun veya üç çeyrek kollu elbiseler kolları daha ince gösterir ve aynı zamanda şık ve zarif bir hava yaratır. Şifon veya dantel gibi hafif, şeffaf kumaşlar bu tür gece elbiselerini seçmek için idealdir.

Zayıf gösteren elbise nasıl olmalı?

Yarı koyu yarı açık renkli elbiseler iyi bir seçimdir. Örneğin belden aşağısı koyu, belden yukarısı açık renkli bir elbise kalçaları daha ince göstermek için mükemmeldir. Belden yukarısı koyu, belden aşağısı açık renkli bir elbise karın bölgesindeki kiloları gizlemek için tercih edilebilir.

Saten abiye kilolu gösterir mi?

Bazı saten gece elbiseleri sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterebilir. Bu durum vücut tipine göre kıyafet seçilmediğinde ortaya çıkar. Vücut tipinize uygun saten gece elbisesi seçerek kumaşın inceltici özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Abiye elbisede göbek nasıl saklanır?

Karnı asla sarmayacak, göğüs ve kollara tam oturan, ancak göbeği sarmadan rahatça aşağı inen kıyafetler tercih edilmelidir. Karnı ve göbeği gizlemenin en iyi yolu, göğüslerin altında bolca duran elbiselerdir. Ayrıca, elbise ve bluzların drapeleri varsa, bu bölgeyi gizlemeye yardımcı olur.

Kruvaze elbise kilolu gösterir mi?

Kilolu kişilerin tercih edebileceği çift düğmeli yaka tasarımları arasında düz ve sade tasarımlar yer almaktadır. Bu tasarımlar fazla kiloları gizlemeye ve sade bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca kilolu kişilerin tercih edebileceği çift düğmeli yaka ceketlerde dikey çizgiler veya koyu renkler onları daha az hacimli gösterir.

A kesim elbise zayıf gösterir mi?

Zayıflatıcı elbise modelleri vücut hatlarınızı daha ince ve uzun gösterebilir. Koyu renkler, dikey çizgiler, A kesim, sarmal elbiseler, empire bel, kalem elbiseler ve asimetrik kesim elbiseler sizi zayıf gösteren başlıca modellerdir.

Kalın bacaklı kadınlar nasıl abiye giymeli?

Büyük beden için gece elbisesi seçerken öncelikle bacak kalınlığına dikkat etmelisiniz. Kısa ve kalın bacaklı kadınlar için etek boyu uzun gece elbiseleri seçmek doğru olacaktır. Kalçası olan kadınlara göre gece elbiseleri, korseye yapışan modellerden ziyade daha düz duran bol gece elbiseleri tercih etmelidir.

Göbekli olan bayanlar nasıl giyinmeli?

Kıvrımlı ve minyon kadınların nasıl giyinmesi gerektiği ve giyinirken hangi ipuçlarına dikkat etmesi gerektiği şu şekilde özetlenebilir: Yüksek bel kıyafetler tercih edin. … Koyu renkler giyin. … Asimetrik kesim kıyafetler giyin. … Desenli kıyafetler giyin. … Kıyafetlerinizin üzerinize tam oturmasına dikkat edin.

Kısa boylu olanlara hangi abiye modelleri gider?

Minyon kadınlar balık model abiye elbise, A kesim abiye elbise, dar abiye elbise ve prenses model abiye elbise arasından seçim yapabilirler. Kısa ve uzun abiye elbiseler uygundur. Midi boy abiye elbiseler ise tercih edilmemesi gereken modeller arasındadır.

Kilolu olanlar nasıl abiye giymeli?

Abiye elbise renk seçimi kilolu kadınlar için oldukça önemlidir çünkü doğru renk seçimi vücut hatlarını dengeleyip daha şık bir görünüm yaratabilir. Siyah, lacivert ve koyu mor gibi koyu tonlar vücutta inceltici ve dengeleyici etkiye sahiptir.

Üst tarafı kilolu olanlar nasıl giyinmeli?

Elma vücut tipi, üst vücut bölgesinde kilo alımının yoğun olduğu, göğüslerin büyük olduğu ve belin ince olmadığı bir vücut tipidir. Bu durumda dik yakalı gömlek ve bluzlar, V yakalı giysiler ve açık renk tişörtler tercih edilebilir.

Nasıl giyinmeli zayıf gösteren kilolu giyim tarzı kadın?

İnce görünümlü kombinler yaratmanın en kolay yolu doğru kumaşı seçmektir. Yaz aylarında genellikle ince kumaşlı giysiler tercih edildiğinden zayıf bir görünüm elde etmek oldukça kolaydır. Saten ve jarse gibi kumaşlar zayıf bir kişiyi bile şişman gösterebilir, bu nedenle giysilerinizde bu kumaşları seçmemelisiniz.

Kilolular ne tarz elbise giymeli?

Abiye elbise renk seçimi kilolu kadınlar için oldukça önemlidir çünkü doğru renk seçimi vücut hatlarını dengeleyip daha şık bir görünüm yaratabilir. Siyah, lacivert ve koyu mor gibi koyu tonlar vücutta inceltici ve dengeleyici etkiye sahiptir.

Hangi renk elbise kilolu gösterir?

İnsanları kilolu gösteren renklerden kısaca bahsedecek olursak, burada sıcak renklerden de bahsedilebilir. Yani; sarı, kırmızı, turuncu ve benzeri tonlar sizi olduğunuzdan daha dolgun veya daha kilolu gösterebilir. Yine vücut tipiniz, boyunuz ve cilt tonunuz rengi etkiler.

Kruvaze elbise kilolu gösterir mi?

Kilolu kişilerin tercih edebileceği kruvaze yakalı tasarımlar arasında sade ve düz tasarımlar yer almaktadır. Bu tasarımlar fazla kiloları gizlemeye ve sade bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca kilolu kişilerin tercih edebileceği kruvaze yakalı ceketlerde dikey çizgiler veya koyu renkler daha az hacimli görünmelerini sağlar.

Kilolu insanlar hangi kumaşı tercih etmeli?

Kilolu bir kadın kıyafet seçerken krep, viskon, şifon, kaşmir ve pamuk gibi kumaşlardan üretilen modelleri tercih ederek daha ince ve şık bir görünüme kavuşabilir. Ayrıca bahsi geçen kumaşların doğru renk ve modellerde olması da oldukça önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir